Youtube

Sitter nu och fixar med en ny video till youtube så håll utkik på min kanal som heter Alexandralove1d.

Mina glittriga naglar

Jul i mitt rum

Har nu pynta mirr rum lite mer. Här kommer några bilder.

Sitter och pluggar NO

Fika

Igår var jag på götgatan med mina kompisar. Vi var också på waynes och fikade. Det var så himla gått och jag tog chai latte och den var så himla go. Men de var igår. Idag var det skola och det var väll okej men måste verkligen plugga till NO provet imorgon. Vi har väldigt mycket nu så bloggningen kommer inte vara bra men jag ska göra allt för att blogga så gott jag kan.

NU

Nu ska jag komma igång med bloggen igen. Här är en bild på min lillasysters uggs.

Mycket

Det är mycket i skolan nu så bloggningen kommer vara jätte dålig men jag fixar massa inlägg till helgen och nästa vecka. DRT ÄR MIN FÖDELSEDAG SNART YAY.

White

Magnetic Nails

Så nu håller jag på att måla mina naglar med ett jätte fint nagelack. Här får ni en bild. För ett tag sen så gjorde jag en video om min top 5 favorit nagelack. Kolla in den här nere.
 

Back to Black

Pluggat

Så idag så träffade jag mina kompisar och pluggade. Det gick jätte bra och jag känner mig hyfsat saker. Sen fick vi värst jul känslan så vi spelade massa jul låtar och sjöng och dansade. Sen när jag kom hem var det middag och jag fortsatt att plugga. Här är en bild på min nya bakgrunds bild på mobilen och min outfit.

Sminkning

 

Massa plugg

Bloggningen kommer inte vara så bra för jag har ett stort prov jag måste tränna på. Så om jag inte bloggar så är det för att jag måste plugga. Men jag ska försöka plugga så ofta jag kan. PUSS!!!
 

Smycke

Detta är ett av mina favorit armband. Jag köpte det för jätte längesedan men det är nu jag börjar använda det. 
Tycker du att det är fint?

Gina Tricot

Dem här tröjorna kommer från Gina och alla kostar under 200 lappen. Så om ni har råd tycker jag ni ska gå in på Gina för dem har väldigt fina tjocktröjor.

Torsdag idag

Idag har vart en jobbig dag och jag är super duper trött. Jag skulle egentligen slutat kl 14.20 men behövde göra klart en SO grej så jag kom hem kl 16.15. Så nu ska jag sova gör jag tycker jag förtjänar det. Så god natt typ.

Hungrig

Sitter och tittar på tv och är super hungrig. Men det är ett tag kvar till middagen. Men jagg är också trött men jag måste göra läxor. Jag ORKAR INTE. Men ha det bra vänner så bloggar jag sen.

Random vlog from youtube by me

 

Säger hej!!!

Mustasch

Vill ha

Snart tillbaka

Helgen har vart underbar och jag har vart med mina kompisar hela helgen. Jag har åkt One direction buss och haft sleepover. Det är också varför jag inte har bloggat. Men det fixas nu.

Imorgon fredag

Yay imorgon är det fredag jag kan inte vänta på helgen för jag är så himla trött hela tiden. Så jag ska försöka uppdatera mer nu.

LONDON NEW YORK

London

En av mina favorit städer är London. Jag har vart där en gång och jag älskar det. Jag kan inte vänta tills jag får åka ditt igen. Här kommer bilder från london. (Bilderna kommer från Weheartit.)

Trött

Sorry för dålig bloggning men det blir bättre tills imorgon för jag är så trött idag.

Cozy

Portkod 1321

Kolla på detta program som heter portkod 1321 på svtplay. Det är så himla bra och man kan inte sluta titta. Det är synd att det är så korta avsnitt. Det handlar om två tjejer som är raka motstatsen men deras föräldrar blir tillsammans och ska åka bort över sommarlovet och då måste dem bo tillsammans. Man får se hur dem från ovänner blir som systrar. Det läggs ut på svtplay på tisdagar kl 17.00. Klicka på läänken för att komma till programet.
http://www.svt.se/portkod1321/se-program/
 

Pink and Black

Hemma nu

Förlåt att jag inte bloggade imorse men jag hann inte. Men nu är jag hemma efter första skoldagen efter höstlovet och det är inte så kul men det är bara att bita ihop. Men nu ska jag äta lite sen får jag göra lite läxor.

En månad kvar till min födelsedag!!!!!

Schampo och Balsam

Jag rekommenderar detta Schampo och balsam för det är helt underbart och ens hår blir super mjukt. Det är avokado i och det är väldigt bra för håret. Jag tycker det är bra men alla kanske inte tycker det. Men om du ser den i en affär kan man ju köpa och prova. Detta schampo och balsam passar mig för att jag har väldigt torrt och slitet hår. 

God Morgon

Okej det är inte morgon men jag skriver det ändå. Idag så ska jag träffa mina kompisar tror jag annars så blir jag bara hemma och tar det lugnt.

Favorit butiker

Mina tre favorit butiker är Gina tricot, H&M och Topshop.

Jag gillar Gina tricot för att dem har väldigt bra priser och jag gillar deras stil på kläderna.

H&M gillar jag för de har ett bra pris, fina kläder och jag bara gillar H&M.

Topshop är en butik som har ganska dyra priser men när dem har rea så är det bra och jag älskar deras kläder och deras smycken. Jag gillar också ginas smycken som dem har där. 

We heart it

 
 

Kommit hem

Så jag kom hem för nån timma sen. Att träffa One direction var inte lätt och detta var ingen lyckad kväll. Nu är jag så himla trött att jag måste sova så god natt.

Haul

 För några dagar sen gjorde jag en haul video kolla gärna in den.

God natt

Så nu ska jag snart gå och lägga mig för imorgon ska jag upp tidigt för att köpa biljetter för One directions konsert den 8 Maj. Sen så kommer ju One direction till Sverige i natt/kväll så imorgon ska jag och min kompis gå och stalka dem. Tyvärr blir det inte så mycket bloggning men jag fixar några tidinställda inlägg.

Men god natt så bloggar jag imorgon.

Batman

Väska: Topshop   Skor: H&M    Byxor: H&M    Tröja: Gina tricot

Vem är jag

Jo jag är en tjej på 13 år som går i skolan, hänger med kompisar, gillar One direction, mode och skönhet. I denna blogg kommer jag skriva om mig, mode, skönhet och allt där i mellan. Jag har också en youtube kanal där jag pratar om smink och kläder, kolla gärna in den och prenumerera gärna. 
http://www.youtube.com/user/AlexandraLove1D?feature=guide
 

 Jag har haft många bloggar men jag har aldrig orkat fortsätta blogga men nu ska jag fortsätta blogga och vi får se hur länge.

Här får ni en bild på mig. 
 

Välkommen till min nya blogg!

Mitt första inlägg.

RSS 2.0